När man är ute och turistar med sina vänner så kan det ibland hända att man blir lite trött och helst bara vill slappa på hotellrummet eller i tältet. Då kan det vara kul om man har något spel med sig som man kan roa sig med. I följande inlägg kommer du få lite tips på spel som kan vara enkla att ta med sig.

Spela spel online

I dagens samhälle har nästan alla telefoner som man kan spela spel på. Genom att spela online så kan man utmana sina vänner där. Till exempel så visste du kanske inte att No account casino bjuder på spel som man kan utmana sina vänner på? Det är perfekt att spela online eftersom man då kan välja om man vill spela mot eller med varandra. Eller så kan man ju helt enkelt spela själv, det är ju också ett alternativ.

Kortspel och UNO

Man kan ta med sig en kortlek också på resan. Det är något som inte väger mycket och knappt tar någon plats. Beroende på hur många man är som reser med varandra så kan man välja passande spel. Det finns en del spel som även passar om man är riktigt många.

Spel som inte kräver något

Det finns även spel som inte kräver så mycket rekvisita. Har du ett block och en penna så kan du och din vän enkelt spela tre i rad eller något annat kul. Man kan även hitta på lekar som går ut på att man ska gissa vad någon annan tänker på, det är en riktig klassiker om batterierna på telefonerna dött och ingen tagit med sig en kortlek. Det är i princip endast fantasin som sätter gränserna när det kommer till att hitta på spel som man kan spela med sina vänner på resan.